06 53 553 909

FLeo Lobregtysiotherapie Leo Lobregt is gevestigd in het Medisch Centrum Oud Voorburg, nabij de Herenstraat in het oude centrum. Het centrum bestaat uit 4 artsen, 2 arts-assistenten, 1 oefentherapie Cesar therapeut, 1 diëtiste, een apotheek en 2 fysiotherapeuten.  Het pand is 8 jaar geleden omgebouwd tot medisch centrum, waar het vroeger, voordat de apotheek er bestond, fungeerde als drukkerij.

De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van het Medisch Centrum. In het gebouw is een lift aanwezig, waardoor de praktijk voor iedereen toegankelijk is.

Op deze site kunt u alle informatie vinden die betrekking heeft op de praktijk en uw behandeling. Om een duidelijker beeld te krijgen is het wellicht prettig om ook wat persoonlijke informatie te geven over mijzelf.

Mijn naam is Leo Lobregt, ik ben fysiotherapeut sinds 1985, afgestudeerd aan de HALO, afdeling fysiotherapie, in Den Haag. Ik ben tevens oedeemtherapeut sinds 2000.

Enkele gebieden waar ik mij in heb gespecialiseerd:

– Algemene fysiotherapie

– Oedeemfysiotherapie

– BWM (Bindweefsel Massage) en Fasciatechnieken

– Acupunctuur

– Kinesio- en lymfentaping volgens MTC (Medical Taping Concept)

_____________________________________________________________________________________________________________________________